VIDEO: Pljačkaš koji je prerano skinuo masku

Slika nije dostupna
Policija je objavila snimku pljačke maskiranog razbojnika u South Orangeu, kako bi što prije pronašla kriminalce. Prilikom krađe, lopov je učinio nešto neobično za pljačkaše – s lica je skinuo masku dok je još bio u vidokrugu kamere.

Maskirani pljačkaš naredio je prodavačici da isprazni blagajnu i preda mu novac te izašao van, a prije toga skinuo masku dok je još bio u vidokrugu kamere. Stoga se policajci nadaju da će im upravo snimka nadzorne kamere na kojoj se lice lopova jasno vidi, pomoći pri njegovom identificiranju i pronalasku.

Incident se dogodio na Sveučilištu u South Orangeu prije nekoliko tjedana. Policija je rekla kako je suučesnik u trgovinu alkoholom ušao prvi i pretvarao se da gleda u sok na policama.

Nekoliko trenutaka kasnije, u trgovinu ulazi drugi muškarac s maskom preko lica te od prodavačice traži novac. Ona mu je potom iz blagajne predala između 100 i 200 dolara, lopov se okrenuo i pri izlasku skinuo masku.

Nakon njega iz trgovine je izašao i suučesnik koji je s pljačkašem sjeo u vozilo parkirano ispred trgovine te su se odovezli u nepoznatom pravcu.