Zastrašujući Milton

VIDEO Lovci na oluje uletjeli u središte uragana, pogledajte video koji izaziva jezu: Borili se s vjetrom od 270 kilometara na sat

Prizori oluje Foto: Screenshot/X
Lovci na uragane u utorak su uletjeli u središte uragana Miltona. Na X-u je objavljen video koji pokazuje svu razornost oluje.

Tim ljudi iz Nacionalne agencije za oceane i atmosferu (NOAA) snimljen je u trupu zrakoplova W-P3D Orion kako bi prikupio podatke za istraživanje uragana Miltona. Uragan bi trebao udariti u Floridu tijekom večeri po lokalnom vremenu, a udari vjetra bit će veći od 300 kilometara na sat. Naređena je evakuacija stanovništva.

Lovci na uragane u utorak su uletjeli u središte uragana Miltona. Video, koji je na X-u objavio Centar za zrakoplovne operacije NOAA-e, pokazuje svu razornost oluje. 

Video prikazuje avion koji leti kroz uragan te pogled u unutrašnjost aviona. Predmeti su letjeli unutar aviona dok je on letio kroz vjetrove brzine do 280 km/h.

Pročitajte i ovo Razorna oluja VIDEO Zastrašujuća snimka: Ribari se suočili s uraganom Miltonom, prizori su stravični

Pročitajte i ovo izvješće o radu DORH-a Turudić pred zastupnicima: "Postavili ste voajersko pitanje, znate da sam njen dugogodišnji prijatelj"

Pročitajte i ovo Samit u Dubrovniku Što je Plenković obećao Zelenskom? Zbog jedne pojedinosti sporazum će biti puno drugačiji


 

 

Povezane teme