Preživio noćnu moru

VIDEO Dramatična akcija: Pronađen muškarac koji je nakon uragana na zamrzivaču plutao 50 km od obale

Obalna služba spasila je muškarca koji je plutao držeći se za zamrzivač.

Helikopterska posada američke obalne straže spasila je muškarca koji se držao za zamrzivač u Meksičkom zaljevu nakon što mu je brod tijekom noći ostao nasukan u vodama koje je uzburkao uragan Milton.

Muškarac je bio na ribarskom plovilu koje je ostalo onesposobljeno u srijedu kod plaže Madeira na Floridi nekoliko sati prije nego što je uragan stigao do kopna, objasnila je glasnogovornica obalne straže Nicole Groll. Muškarac, čiji identitet nije otkriven, uspio je radiovezom kontaktirati stanicu obalne straže u obližnjem St. Petersburgu prije nego što je veza prekinuta oko 18:45.

No, u četvrtak su spasioci locirali muškarca oko 48 km od Longboat Keyja na Floridi. Na videu koji je objavila obalna straža vidi se da se ronilac obalne straže spušta iz helikoptera i pliva do muškarca da bi ga spasio.

"Taj čovjek preživio je noćnu moru čak i za najiskusnijeg mornara", izjavila je službenica obalne straže Dana Grady, izvijestio je Guardian.

Spasilački timovi nastavili su izvlačiti stanovnike Floride iz razorenih područja nakon što je oluja poharala obalne zajednice rušeći kuće, ispunjavajući ulice blatom i izazivajući smrtonosna tornada. Između ostalog, službenici okruga Hillsborough pronašli su 14-godišnjeg dječaka kako pluta na dijelu ograde i izvukli ga na brod.

Pročitajte i ovo Sanira se šteta VIDEO Florida se bori s posljedicama katastrofalnog uragana: Trump prozvao Bidena i Harris, stigao mu odgovor

Pročitajte i ovo Poručnik Dan VIDEO Nije želio napustiti svoj brod i pobjeći pred uraganom, evo što se dogodilo s Poručnikom Danom

Povezane teme