ZA PICULU - NESPREMNI

FOTO: Ulice gradova u Srbiji oblijepljene plakatima "Picule ustaše"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Srpski konzervativni pokret NAŠI oblijepio je nekoliko mjesta u Srbiji fotomontažama Tonina Picule u ustaškoj uniformi, a potpisali su ga kao izvjestitelja za NDH.

Nakon što je Europska unija jučer izabrala Tonina Piculu kao izvjestitelja za Srbiju, reagirao je srpski Konzervativni pokret NAŠI oblijepivši po Aranđelovcu, Mladenovcu, Lazarevcu i Topoli plakate s fotomontažom Tonina Picule kao ustaše, a potpisao ga je kao "izvjestitelja za NDH".

U pokretu smatraju da je Picula osvjedočeni srbomrzac i neprijatelj Srbije, koji svojim dosadašnjim antisrpskim djelovanjem nije zaslužio biti europski izvjestitelj za Srbiju.

"Njegovo imenovanje za izvjestitelja za Srbiju nije ništa drugo nego još jedan pokušaj da se našoj zemlji nametnu strane vrijednosti i politike koje su suprotne interesima srpskog naroda. Konzervativni pokret NAŠI poručuje da Srbija neće prihvatiti diktat Europske unije niti će trpjeti sramotne provokacije. Naš put vodi u suradnju s pravim prijateljima - Rusijom, Kinom i zemljama BRICS-a, koji nas poštuju i ne ucjenjuju", stoji u priopćenju Konzervativnog pokreta NAŠI.

Pročitajte i ovo GLAZBENI SPEKTAKL Buika 11. studenoga nastupa u Lisinskom

  Pročitajte i ovo Sjednica Vlade Plenković najavio rast plaće i mjere za poslodavce: Nije zaboravio ni Milanovića