Pobuna roditelja

Panika u igraonici: Djeca zanijemjela od šoka kad su vidjela ukrase - "Potpuno neprimjereno!"

Igraonica ukrašena za Noć vještica Foto: Screenshot/x
Roditelji su se pobunili nakon što su djecu u igraonici u Velikoj Britaniji dočekali ukrasi nalik na ljudska tijela u crnim vrećama.

Igra u dječjoj igraonici u Velikoj Britaniji pretvorila se u horor nakon što su djecu na penjalicama dočekale crne vreće s tijelima. Iako je riječ o ukrasima za Noć vještica, uznemireni roditelji, ali i djeca, smatraju da je to potpuno neprimjereno.

Iz igraonice Rugrats i Halfpints u gradu Cirencesteru ispričali su se nakon incidenta te su rekli kako će rekvizite ukloniti.

Ukrasi za Noć vještica u igraonici Foto:Screenshot/x

Jedna majka, koja je u nedjelju dovela svoju kćer u igraonicu, rekla je da je morala dvaput pogledati kako bi se uvjerila što je izloženo. Ukrasi koji veličinom i izgledom nalikuju ljudskim tijelima u crnim vrećama za smeće omotani su trakom oko vrata i nogu, neki obješeni za noge, uz natpise Oprez i Opasnost. Obješeni su za stupove i ogradu uz jednu od soft play atrakcija na kojima se najčešće igraju mala djeca. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

"Ušla sam unutra sa svojom kćeri. Vreće s mrtvacima bile su iza, što se ne može vidjeti iz kafića, samo su djeca unutra. Kad sam ih vidjela, morala sam dvaput pogledati da se uvjerim da je to ono što mislim da jest", prenosi izjavu djevojčičine majke Sky News.

"Nisam htjela svom djetetu objašnjavati što je to. Razgovarala sam s drugim roditeljima, koji su bili podjednako šokirani činjenicom da je igraonica smatrala da je to prikladno. To je šokantno i neprimjereno!" prepričala je majka.

Glasnogovornik igraonice kazao je kako je to prvi put da im je netko skrenuo pozornost na to te da će ih odmah ukloniti. "Nije nam bila namjera da izazovemo nevolju i ispričavamo se svima koji su se tako osjećali", rekao je glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Građani u čudu Poskupjet će mnogima omiljeni napitak: "To se nikako ne bi smjelo dodatno naplaćivati"

Pročitajte i ovo Kakvo bahaćenje VIDEO Pogledajte što u rukama nosi supruga ubijenog Sinwara dan prije nego što je Hamas masakrirao tisuće ljudi

Pročitajte i ovo napeto na dalekom istoku Dramatično televizijsko obraćanje: "Ako nađemo još jedan, objavit ćemo rat!"