produžio skup 40 minuta

VIDEO Pogledajte kako se Trump rasplesao na predizbornom skupu: "Tko dovraga želi slušati pitanja?"

Donald Trump na predizbornom skupu Foto: X / Screenshot
Republikanski predizborni skup u Philadelphiji brzo se pretvorio u improvizirani koncert nakon što je Trump zatražio da se pušta glazba umjesto da odgovara na pitanja.

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump predizborni skup u predgrađu Philadelphije pretvorio je u improvizirani koncert. 

Trump je na početku predizbornog skupa odgovarao na pitanja, ali je nekoliko puta bio prisiljen stati zato što su liječnici iz prostorije iznosili ljude kojima je pozlilo. 

Nakon što su liječnici iznijeli dvije osobe, Trump je odlučio da neće više odgovarati na pitanja te je zatražio da organizatori puste glazbu. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Nemojmo više postavljati pitanja. Samo slušajmo glazbu. Tko dovraga želi slušati pitanja?", upitao je Trump pa zatražio da puste pjesmu "YMCA" grupe Village People. 

Iako je ova pjesma inače sinonim za kraj Trumpovih skupova, ovoga puta on je ostao na pozornici još 40 minuta nakon što je pjesma odsvirala. 

"Nitko ne odlazi. Što se događa?", zapitao se Trump i potom zaplesao i dirigirao na pjesme "Nothing Compares 2 U" od Sinead O'Connor, "November Rain" od Guns N' Rosesa i Rufus Wainwrightovu verziju pjesme "Hallelujah".

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Nakon skupa Trumpov glasnogovornik Steven Cheung na X-u je napisao da se "nešto vrlo posebno događa u Pennsylvaniji". Dodao je i da je republikanski kandidat "različit od bilo kojeg političara u povijesti, i da je to sjajno".

Pročitajte i ovo otkrila koliko zarađuje Obilazi staračke domove i umirovljenicima uljepšava dane: "Seksam se s umirovljenicima koji to nisu radili od 1999."

Pročitajte i ovo Kobni ugriz glodavca Majka se srušila i preminula pred očima djece: Napao ju je i ugrizao maleni kućni ljubimac