"Kompjuterska genijalka"

VIDEO Trump otkrio kako mu je žena iz publike spasila život, pozvao ju na pozornicu i rekao: "Vau!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Donald Trump je javno zahvalio ženi koja je napravila grafikon o imigraciji i rekao da mu je ona spasila život.

Bivši američki predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Donad Trump zahvalio je ženi koja je napravila grafikon na koji je pokazivao kada je na njega izvršen atentat na skupu u Pennsylvaniji.

Ustvrdio je da mu je ona spasila život te ju je pozvao da mu se pridruži na pozornici na predizbornom skupu u Harrisburgu u Pennsylvaniji na kojem je govorio o imigraciji, o granici i trgovini ljudima.

"Ovaj grafikon mi je spasio život. Gdje je taj grafikon? Volim taj grafikon! Spavat ću s tim grafikonom do kraja života! Taj grafikon... znate što je nevjerojatna stvar? Znate, ljudi koji upravljaju računalima i svom briljantnom opremom koju imamo iza pozornice", rekao je Trump i zatim progovorio o ženi iz osoblja kampanje koja je napravila grafikon.

Nazvao ju je sjajnom i kompjuterskom genijalkom i pozvao je iz publike na pozornicu, a ona je došla k Trumpu na binu. Rekao je: "Vau!" i nešto joj šapnuo u uho ili je poljubio u glavu, međutim, nije otkrio kako se zove, barem zasad, piše Fox News.



Pročitajte i ovo mještani ogorčeni Turist šokiran, napala ga divlja svinja: "Bila je na sredini stepenica, zatrčala se prema meni..."

Pročitajte i ovo policija priskočila upomoć Stali na odmorištu, a kad su stigli u Zadar dva sata kasnije, shvatili su da im nema kćeri (11): "Mislili smo da je u drugom vozilu"

 

Istraga o pucnjavi u gradu Butleru u saveznoj državi Pennsylvaniji
tijekom koje je 20-godišnji Thomas Matthew Crooks pucao na Trumpa i dalje traje.

Na predizbornom skupu 13. srpnja na Trumpa je izvršen atentat, a on je u tom trenutku spomenuo grafikon o imigraciji i malo okrenuo glavu prema njemu u trenutku kada mu je metak okrznuo uho.