Uragan Milton

Stravično upozorenje šefa policije o kataklizmi koja stiže: "Napišite svoje ime na nogu"

Uragan Milton Foto: Afp
Ljudima je naređeno da pobjegnu s Floride dok se približava uragan Milton ili će vidjeti kako im domove guta razorna oluja. Na snazi ​​su naređenja za evakuaciju za milijune dok se država priprema za ono što bi moglo biti najgora oluja koja će pogoditi državu u više od jednog stoljeća.

Milton je ponovo ojačao u uragan pete kategorije. Iako se predviđa da će oslabjeti prije nego što stigne do kopna, udvostručit će se u veličini, a to znači da će se njegovi katastrofalni utjecaji osjetiti na puno većem području.

Predviđa se da će oluja stići do kopna u srijedu navečer kao veliki uragan negdje na središnjoj obali Meksičkog zaljeva u Floridi, gdje bi mogla biti jedna od najrazornijih oluja u povijesti. 

Dok uragan Milton juri prema Floridi, šef policije William Tokajer poslao je svima koji se neće evakuirati jasno upozorenje, koje zvuči uistinu stravično.

"Nadam se da su svi ozbiljno shvatili upozorenje i da će otići. Kada oluja dođe, hitnih službi neće biti na terenu i bit ćete prepušteni sami sebi. Napišite svoje ime na nogu da vas možemo identificirati u slučaju smrti", rekao je, piše CNN.

Pročitajte i ovo Zastrašujući Milton VIDEO Lovci na oluje uletjeli u središte uragana, pogledajte video koji izaziva jezu: Borili se s vjetrom od 270 kilometara na sat

Pročitajte i ovo Dosadni kukci Muči vas najezda smrdljivih kukaca? Ovako ih se možete riješiti

Pročitajte i ovo Razorna oluja VIDEO Zastrašujuća snimka: Ribari se suočili s uraganom Miltonom, prizori su stravični

 

 

 

Povezane teme