Ubojstvo policajca

VIDEO Policijska akcija na mjestu brutalnog napada: "Specijalci s dugim cijevima pretresaju..."

Policijska akcija u Bosanskoj Krupi Foto: Dnevni Avaz
Nakon terorističkog napada na policijsku stanicu u kojoj je ubijen jedan, a ozlijeđen drugi policajac, policija provodi akciju u Bosanskoj Krupi.

U petak navečer policija je u Bosanskoj Krupi izvela akciju povezanu s terorističkim napadom na policijsku stanicu u kojoj je ubijen jedan, a ozlijeđen drugi policajac.

Novinar Dnevnog avaza javlja kako specijalci s dugim cijevima pretresaju u kućama u mjestu u kojem se dogodio napad. Snimku s mjesta događaja možete pogledati OVDJE.

"Poduzimaju se određene mjere i radnje na terenu. Istražitelji zajedno s tužiteljstvom rade na terenu. Okolnosti i sve ostalo, šta i kako se radi, imat ćemo nakon samih radnji na terenu", rekao je glasnogovornik MUP-a USK Adnan Beganović.

Ranije je ministar unutrašnjih poslova USK Adnan Haribija rekao kako je policija Unsko-sanskog kantona zajedno s tužiteljstvom provela kriminalističku istragu. 

Ranije u petak, glavna kantonalna glasnogovornica Merima Mešanović i direktor uprave policije USK-a Amel Kozlica otkrili su detalje slučaja koji su potresli regiju.

Potvrdili su da je maloljetni počinitelj odmah na licu mjesta uhićen te da su izvršeni pretres njegove kuće. 

Pročitajte i ovo Imali su pomoć Uhićen srpski par koji je oteo prijevremeno rođenu bebu: Poznato i što je bilo s djetetom

Pročitajte i ovo širi se vrtićima Raste broj slučajeva opasnog virusa koji najčešće zahvaća djecu, a posebno je opasan za starije: "Kod ljudi koji ga prebole, počinju problemi sa srcem"