Nevjerojatan uspjeh hipnoterapije

Smršavjela 20 kilograma nakon "ugradnje" imaginarnog želučanog balona

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
26-godišnja Charlotte Coker mrzila je broj 46 - konfekcijski broj koji je nosila prije nego što je prevarila svoj um uz pomoć hipnoze.

Charlotte Coker gotovo se cijeli svoj život borila s viškom kilograma. Isprobala je na stotine dijeta, no nikako se nije mogla oduprijeti brzoj hrani i gaziranim pićima.

Bila je tjeskobna i očajnički je trebala pomoć. Tada je čula za dr. Roberta Hiseea i liječenje hipnozom. Jedan tretman stajao je 350 funti, a ugradnja želučanog balona inače stoji od 5000 do 8000 funti. Charlotte je odlučila pokušati i nije požalila.

Dr. Hisee koristio je niz tehnika kako bi pomogao Charlotte da nadvlada probleme s težinom, a jedna od njih bila je i ugradnja imaginarnog želučanog balona.

Gotovo odmah nakon što je pala u duboki trans nestala je njezina žudnja za nezdravom hranom i otad Charlotte vodi zdrav život. Smršavila je 20 kilograma i sada nosi 3 broja manji konfekcijski broj

"Dr. Robertu trebalo je tri sata da mi 'ugradi' imaginarni želučani balon. Bila sam u dubokom transu i vizualizirala proceduru ugradnje u svojim mislima. Dolazak ovdje najbolje je što sam ikada u životu učinila, sada imam puno više samopouzdanja. Svima bih preporučila da idu kod dr. Roberta, on može pomoći kod mnogo stvari", rekla je Charlotte.