Scene koje lome dušu

Poznato koliko je vojnik imao alkohola u krvi: Pokopan otac i troje mališana stradalih u stravičnoj nesreći - "Ovo je tuga do neba"

Prizor stravične nesreće Foto: Screenshot/Instagram/192_rs
U utorak je pokopan otac i troje djece koji su stradali u stravičnoj nesreći u subotu kada je oklopnjak doslovno pregazio auto u kojem su se nalazili.

Sprovod Danijela Lazovića i troje djece (10,7 i 1), koji su poginuli na licu mjesta u stravičnoj nesreći kada je srpski vojnik Milan V. (54) borbenim oklopnim vozilom prešao u suprotnu traku i doslovno pregazio automobi, održan je u utorak u podne u Novom Pazaru.

Ispred Petrove crkve u Novom Pazaru okupili su se ožalošćeni članovi obitelji, susjedi, kao i brojni pripadnici vojske.

"Treba izdržati sve ovo. Kako će izdržati Danijelov otac, ima dva pacemakera, srce mu radi na 30 posto. Ovo je tuga do neba", komentirali su okupljeni građani među sobom.

Jedna pripadnik vojske nosio je križ za Danijela, dok su iza njega nosili tri bijela križa za stradale mališane.

Na sprovodu je bila i majka mališana koja je imala zavoj na čelu, jedva je stajala na nogama, a pridržavao ju je vojnik. Nitko nije mogao zadržati suze, piše Blic

Podsjećamo u ponedjeljak je u tužiteljstvu saslušan srpski vojnik M.V. koji je u subotu borbenim oklopnim vozilom prešao u suprotnu traku i doslovno pregazio automobil, u kojem je stradalo pet osoba, od kojih troje djece, njihov otac i susjeda, dok je majka djeca preživjela.

Kako je Blic pisao, osumnjičeni M. V. je imao više od 0.20 promila alkohola u krvi. Pripadnicima Vojske Srbije nije dozvoljeno imati alkohol u krvi.

Pročitajte i ovo Šokantan incident Kajtazi prijavljen DORH-u: Udario predsjednicu romske udruge?

Pročitajte i ovo Slučaj Škorić Novinarka Dnevnika Nove TV zbunila Butkovića: Pogledajte kako se izmotavao na pitanje o uhićenju bliskog suradnika

Pročitajte i ovo totalni rat Izrael napao Bejrut i najavio novi val zračnih udara: "Tko god ima raketu u domu, više neće imati dom"