Budi nadu

FOTO Scena koja dira u srce: Spasilac ispod ruševina u BiH pronašao macu, pogledajte što je učinio

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
Potraga za stradalima u razornim poplavama i klizištima u BiH neumorno se nastavlja, a pronalazak svakog živog bića daje spasiocima tračak nade.

Selo Zlate kod Jablanice u BiH teško je pogođeno poplavama i klizištima do kojih je došlo zbog obilnih kiša koje su na nestabilnom terenu pokrenule ogromne nanose zemlje i kamenja, što je dovelo do stvaranja smrtonosnih klizišta koja su razorila domove i odnijela živote.

U selo je stigla pomoć iz svih dijelova zemlje, a među njima su i volonteri humanitarne organizacije Pomozi.ba iz Bihaća, koji su se uključili u akciju spašavanja i saniranja štete.

Jedan od volontera te udruge svojom je nesebičnom gestom osvojio srca mnogih. Iz urušenih ostataka kuće uspio je spasiti mačku te ju je odlučio udomiti i pokloniti svojoj kćeri. 

Pročitajte i ovo u Jablanici VIDEO Pripadnik civilne zaštite nasrnuo na GSS-ovca: "Razguli! Nitko živ nije bio u kućama!"

Pročitajte i ovo Traži se rješenje Gotovo 700 djece nije došlo u školu zbog problematičnog učenika: "Ogorčeni smo, stavljeni smo pred gotov čin"

Pročitajte i ovo Žena iz Bjelovara Za skidanje uroka platila popriličan iznos, a ubrzo je morala potražiti pomoć policije

Pročitajte i ovo Udruga traži pomoć Preslatki psići ostavljeni u napuštenoj kući hitno traže smještaj: "Sklonište je krcato i tamo im nije mjesto"