NEGIRANJE OPTUŽBI

Air Srbija reagirala na Peternelove tvrdnje da je skinut s leta za Zagreb, on im žestoko odgovorio

Air Srbija avion Foto: Afp
Saborski zastupnik DOMiNO-a Igor Peternel optužio je srpsku nacionalnu aviokompaniju da je njega i druge saborske zastupnike skinula s leta iz Beograda za Zagreb, no Air Srbija negira te optužbe.

Troje hrvatskih saborskih zastupnika, po riječima jednog od njih, Igora Peternela, doživjelo je neugodnost prilikom presjedanja u Beogradu na letu od Tirane do Zagreba. Optužio je srpskog zračnog prijevoznika da ih je skinuo s leta za Zagreb.

Na te optužbe reagirala je Air Srbija svojim priopćenjem:

"Želimo ovim putem demantirati napise hrvatskih i pojedinih domaćih portala, a u vezi s neulaskom na jučerašnji let Air Srbije za Zagreb troje predstavnika hrvatskog Sabora.

Uvidom u sustav i detaljnom provjerom podataka utvrđeno je da putnici nisu došli do izlaza za ukrcavanje do trenutka koji je za to predviđen. Shodno definiranim procedurama u zrakoplovstvu, putnici koji zakasne na let ne mogu se na njega ukrcati, samim tim ni ovi putnici nisu mogli biti primljeni na let.

Srpska nacionalna aviokompanija za spomenute putnike osigurala je alternativni let i hotelski smještaj."

Nakon ovog priopćenja Air Srbije oglasio se i saborski zastupnik Igor Peternel.

"Jedino što iz Air Sbije nisu uspjeli objasniti zašto smo mi bili na izlazu, pet metara od nas bio je autobus pun putnika da ih odveze na pistu za avion za Zagreb. Nas nisu pustili, nakon što smo prošli provjeru karata, da uđemo u autobus. A zašto su isto to dopustili na letu za Amsterdam ljudima koji su letjeli za Amsterdam i bili s nama u avionu iz Tirane za Beograd? To nam nisu objasnili. Nisu nam objasnili ni zašto su naše zastupnice danas išle Air Srbijom za Zagreb i u avionu čekale 20 minuta neke druge putnike koji su kasnili na povezanim letovima. Čisto spinanje i izmišljanje", zaključio je Peternel.

Pročitajte i ovo objavila memoare Melania Trump zabila suprugu nož u leđa mjesec dana prije izbora: "Zašto bi itko osim žene...?"

Pročitajte i ovo Uštede u proračunu Vlada predstavila rebalans proračuna: Pogledajte gdje se najviše trošilo, a gdje uštedjelo

 

Povezane teme