Dao iskaz

Progovorio vozač oklopnjaka srpske vojske koji je usmrtio troje djece, njihova oca i susjedu

Obitelj Lazović Foto: Društvene mreže/Screenshot
U ponedjeljak je vojnik Milan V. dao iskaz na saslušanju u tužiteljstvu u Kraljevu.

Srpski vojnik Milan V. (54), koji je u subotu borbenim oklopnim vozilom prešao u suprotnu traku i doslovno pregazio automobil, u kojem je stradalo pet osoba, od kojih troje djece, dao je u ponedjeljak iskaz na saslušanju u tužiteljstvu u Kraljevu.

Kako se neslužbeno doznaje, Milan V. je nakon stravične nesreće, u kojoj je život izgubilo troje male djece i njihov otac Danijel Lazović (33), kao i njihova susjeda Dijana Kutlačić (27), priveden u policiju u Kraljevu.

Tamo se u prisustvu branitelja odlučio braniti šutnjom. Međutim, po isteku zadržavanja od 48 sati odveden je u tužiteljstvo, gdje je dao iskaz. 

Nakon nezgode bio je u potpunom šoku i policajcima ništa nije rekao o jezivoj nesreći, ali je pred tužiteljem kratko progovorio. Rekao je da mu je uoči sudara pozlilo i da se ničeg poslije toga ne sjeća. 

Vojno vozilo u subotu je oko 13 sati izletjelo u lijevu traku i tom prilikom doslovno prešlo preko automobila. Od siline udarca oklopnjak je doslovno pregazio automobil, smrskao ga pa ga odvukao u jarak pored ceste, piše Kurir.

Otac, troje djece i susjeda na mjestu su ostali mrtvi, dok je Danijelova supruga, koja je sjedila na mjestu suvozača, ostala živa zaglavljena u smrskanom vozilu. Spasilačkim službama bilo je potrebno skoro dva sata da je izvuku iz smrskanog automobila jer su prvo dizalicama trebali podignuti oklopnjak težak oko 18 tona.

Pročitajte i ovo Policija traga za njime Spasili djevojčicu (6) od silovanja: Manijak napao malenu, a onda su uletjeli oni

Pročitajte i ovo Objavio DHMZ Stigla promjena vremena: Upaljen meteoalarm, vrijeme može biti opasno

Pročitajte i ovo kolega spašava stvar Habijana od neugodne situacije spasio Piletić: Nije primijetio Milanovića?

Povezane teme