dvodnevni posjet

Plenković na otvaranju mosta Hercegovina, Hrvatska i BiH potpisale ugovor o europskom partnerstvu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju
Galerija
U srijedu je počeo dvodnevni radni posjet BiH u kojem sudjeluje premijer Andrej Plenković. Hrvatska i BiH potpisale su ugovor o europskom partnerstvu.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković predvodi izaslanstvo u dvodnevnom radnom posjetu BiH. U srijedu popodne su u Počitelju gdje se svečano otvara most Hercegovina, najveći infrastrukturni objekt na koridoru Vc.

U srijedu ujutro u Sarajevu se premijer sastao s predsjedateljicom Vijeća ministara Borjanom Krištom, izaslanstvom Vijeća, te predstavnicima oba doma Parlamentarne skupštine. Hrvatska i BiH potpisale su ugovor o europskom partnerstvu.

"Kroz taj okvir brojni hrvatski eksperti, ljudi su sudjelovali u našem pristupnom procesu, bit će na raspolaganju. Prije svega Vijeću ministara, vama gospođo predsjedateljice i vašim suradnicima, da sa svojim znanjem, iskustvom, prijenosom tog znanja i pomoći u pregovaračkom i pristupnom procesu, budu na raspolaganju kolegicama i kolegama u BiH", rekao je predsjednik Vlade RH.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novaplus.hr.

Pročitajte i ovo Dugogodišnja HRT-ovka Preminula Ružica Tesar Kelčec: "Omiljena među kolegama, bila je osoba na koju smo se svi mogli osloniti"

Pročitajte i ovo slijedi očevid Tragedija u Zagrebu: Radnik je pao s krova, preminuo je