Sve jedinice na terenu

Opsadno stanje u susjedstvu: Muškarac ručao s ljudima pa ih ubio, policija ga traži helikopterima i dronovima

Crnogorska policija, ilustracija Foto: Afp
Policija u Crnoj Gori traga za muškarcem koji je ubio dvoje ljudi.

Crnogorska policija intenzivno traga za odbjeglim muškarcem (64) zbog sumnje da sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac ubio dvoje ljudi.

"U potragu su i dalje uključene sve raspoložive snage Uprave policije, uključujući i helikopterske jedinice", priopćeno je Vijestima. U potrazi se koriste i dronovi.

Muškarac je ubio sestru i brata, M. M. i J. M. Navodno je ranije ručao u kući u kojoj su njihova tijela pronađena, a onda se vratio da ih ubije.

Ubojica je prije zločina viđen i u okolnim selima, zbog čega su mještani proveli besanu noć iza zaključanih vrata. Prema neslužbenim informacijama, radi se o muškarcu za kojim policija zbog krađe puške traga više od dva tjedna.

Iz policije su apelirali na građane Bijelog Polja da budu oprezni, da ostanu u svojim kućama i da ne dozvole ulazak nepoznatim osobama. Teren koji policija pretražuje je vrlo nepristupačan, zbog čega je područje u opsadnom stanju.

Pročitajte i ovo Noćna ofenziva VIDEO Objavljene snimke iz Irana: Pogledajte kako je izgledao izraelski napad

Pročitajte i ovo Umiješala se policija Kuhar nije stao na serviranju jezikove juhe: Vrijeđao i napao gosta koji se požalio na hranu, zbog svega morao na operaciju

Povezane teme