Video: 'Navalio' na ženu u crkvi

Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere crkve u gradu Middletownu u saveznoj američkoj državi New York, snimile su seksualni napad 44-godišnjeg muškarca na 58-godišnju gospođu, u kojem je napasnik na kraju izvukao deblji kraj.


Muškarac, kasnije identificiran kao John Michael Petry, u večernjim satima ušao je u crkvu i tamo zatekao stariju ženu, čije ime policija nije objavila, kako sjedi u jednoj od klupa i nešto zapisuje u bilježnicu.

Ubrzo nakon što je i sam sjeo na jednu od klupa, pohotni Petry valjda je odlučio iskoristiti činjenicu da u crkvi osim njih dvoje nema nikoga te je navalio na nesretnu ženu.

Žrtva se pokušala obraniti od nasilnika te ga je na kraju uspjela ubosti kemijskom olovkom u vrat. 

Muškarac je potom pobjegao, no snimile su ga unutarnje i vanjske sigurnosne kamere.

Uhićen je u četvrtak, nakon što je jedan građanin dojavio policiji da je vidio muškarca na biciklu koji jako sliči napadaču sa snimke, a koja je javno emitirana i zbog koje je policija primila više korisnih dojava građana.   

Petry će se morati suočiti s optužbama za pokušaj silovanja i seksualni napad. Određeno mu je zadržavanje u pritvoru uz jamčevinu od 100 tisuća dolara.

Inače, Petry je bivši psihijatrijski pacijent koji je dugo živio kao beskućnik, a prvi prijestup počinio je još 1981. godine.