Incidenti među suborcima

VIDEO Pijani ruski vojnici pucali jedni na druge i vezivali se za drveće: "A ti, seronjo, što je?!"

Ruski vojnici Foto: Platforma X screenshot
Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, objavio je video koji prikazuje pijane ruske vojnike privezane za drveće. Tukli su ih jer su pucali na suborce.

Svjetski mediji izvještavaju kako su u porastu incidenti među ruskim vojnicima na ukrajinskom ratištu te da je samo od svibnja u međusobnoj pucnjavi pod utjecajem alkohola poginulo desetak ljudi.

Posljednji incident na društvenoj mreži X objavio je Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova.

Kao i početkom svibnja, kada je jedan od vojnika ubio šestoricu svojih suboraca, u sadašnjem slučaju, prema Geraščenkovim riječima, radilo se o pripadnicima jedinice Oluja Z. Ruski predsjednik Vladimir Putin prošle je godine potpisao zakon o raspuštanju spomenute jedinice i o zamjeni jedinicama Oluja V, međutim, prema ukrajinskim izvješćima, Rusija je nastavila raspoređivati ​​obje jedinice.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Geraščenko navodi da su se vojnici napili i počeli pucati na grupu suboraca. Druga je grupa uzvratila pucnjavom, a posljedica je jedan mrtvi vojnik i nekoliko ranjenih. Ostale su pijane vojnike vezali za drveće te ih tukli.

"A što je s tobom, seronjo? Jesi i ti pijan? Je*eni pijanci", čuje se kako govore u videu.

Pročitajte i ovo upozorenja DHMZ-a Stiže nova runda nevremena, upaljen alarm: Očekujte tuču i jak vjetar, moguća šteta na imovini

Pročitajte i ovo puno posla za vatrogasce VIDEO Nevrijeme napravilo kaos u Splitu: Stabla padala na automobile, bujice na ulicama...

 

Povezane teme