Uskoro će im biti dostavljena

Optužnica za Danku ima čak 70 stranica: Isplivali mučni detalji ubojstva Danke, koji izazivaju jezu

Danka Ilić Foto: DNEVNIK.hr
Optužnica za ubojstvo Danke Ilić ima čak 70 stranica te su do detalja oposani mučni detalji.

Optužnica za ubojstvo Danke Ilić (2) napisana je na 70 stranica i do detalja opisuje kako je zločin počinjen

Optuženi za ubojstvo su Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka, dok je Dejanov otac Radoslav Dragijević optužen za kaznena djela - neprijavljivanje kaznenog djela i pomoć poslije izvršenja kaznenog djela.

Optužnica, kako neslužbeno doznaje Telegraf, sadrži mnogo dokaza među kojima je GPS vještačenje službenog auta koje je pokazalo da su optuženi u trenutku nestanka Danke bili ispred kuće Ilića u Banjskom Polju. Napravljeno je vještačenje kamera koje je također pokazalo da 26. ožujka auto Vodovoda nalazio se parkiran ispred kuće oko 13:53.

Do nesreće je došlo nakon što je Danka izašla na cestu ispred djedovog imanja u Banjskom Polju. U tom trenutku Dragijević i Janković prolazili su autom, vozeći 20 na sat te su je udarili desnim dijelom vozila, piše Telegraf. 

 

Nako toga je  optuženi Dejan Dragijević, koji je bio suvozač, izašao iz auta, ugušio dijete na pločniku i ubacio je u gepek. Nakon toga su se dogovorili da dijete bace na deponij na kojem su se oko 14 sati zadržali minutu i 41 sekundu.

 

Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću prijeti doživotna kazna zatvora. Radoslav Dragijević je pušten da se brani sa slobode i tako će ostati do okončanja postupka.

Njima će kao i nihovim braniteljima u zakonskom roku biti dostavljena optužnica, koja je predana nadležnom Višem sudu u Zaječaru.

Pročitajte i ovo u tijeku očevid Opljačkana banka u Zagrebu! Maskirani razbojnik prijetio vatrenim oružjem

Pročitajte i ovo nesreća u narti Sudar kamiona i auta kod Bjelovara: U automobilu je bila majka s djecom

Pročitajte i ovo cure detalji Poznato koga je i zašto napao šef DM-a: Sve je pokrenula jedna poruka