uhićen 15-godišnjak

Tinejdžer ubio pet članova obitelji, otkriveni detalji strašnog zločina: "Djevojčica je upucana dva puta, uspjela je pobjeći"

Policija u blizini mjesta gdje je ubijeno pet osoba Foto: YouTube/Screenshot
Objavljeni su detalji o pucnjavi u kojoj je u blizini Seattlea ubijeno pet osoba.

Policija je pronašla pet tijela nakon pucnjave koja se dogodila u kući jugoistočno od američkog grada Seattlea. Jedan tinejdžer je uhićen.

Nekoliko ljudi nazvalo je 911 oko 5 ujutro da bi prijavili pucnjavu u Fall Cityju u saveznoj državi Washington, rekao je glasnogovornik Ureda šerifa okruga King Mike Mellis na brifingu za medije u ponedjeljak poslijepodne.

Policajci koji su stigli na mjesto događaja odmah su uhitili jednog 15-godišnjaka, dok je djevojčica koja je dva puta upucana, ali je uspjela pobjeći prebačena u bolnicu. U pucnjavi je ubijeno pet od sedam članova obitelji, izvijestio je Associated Press.

Kad su policajci ušli u kuću, pronašli su tijela pet osoba – dvoje odraslih, a troje je opisano kao mladi tinejdžeri. Imena još nisu objavljena.

"Kad su tijela otkrivena, bilo nam je jasno da je ovo mjesto značajnog zločina", rekao je.

Tinejdžer koji je uhićen smješten je u pritvor za maloljetnike okruga King. On će se danas ili sutra pojaviti na sudu na prvom ročištu, potvrdio je glasnogovornik Ureda državnog tužitelja okruga u e-mailu.

Motiv napada još nije poznat, a policija nije otkrila jesu li svi koji su sudjelovali u pucnjavi u rodu.

Povezane teme