otišao u ribolov

Hrvatu (37) izgubio se svaki trag, obitelj moli za pomoć: Helikopterima i brodovima traže ga u tri zemlje

Đuro Topić Foto: Facebook/Posavski zavičaj
Obitelj traga za 37-godišnjim Hrvatom Đurom Topićem, kojem se gubi svaki trag nakon odlaska u ribolov na rijeci Maas.

U nizozemskom gradu Maastrichtu nestao je 37-godišnji Hrvat Đuro Topić iz Alsdorfa kod Aachena u Njemačkoj. U potragu helikopterima i plovilima uključene su policije tri zemlje: Njemačke, Nizozemske i Belgije.

"Naš rođak Đuro Topić u petak je otišao u ribolov na rijeku Maas u Maastrichtu. Prema posljednjim informacijama, u noći s 11. na 12. listopada boravio je kod brane u Borghagenu. Snimio je video u kojem opisuje kako njegov čamac ne može više upaliti. Otad nema nikakvih znakova života od njega. Njegov je mobitel do subote oko 9 sati još imao signal. Postoji mogućnost da je negdje uspio doći na obalu", stoji u pozivu pomoći koji je uputila obitelj na društvenim mrežama. 

Obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju ili su ga vidjeli da se jave na broj 0049 178 638 6836 ili na e-poštu seka1202@yahoo.de.

Pročitajte i ovo tragedija u Zapruđu FOTO Svjedok strašne nesreće u Zagrebu: "Vozač je nakon sudara ispao iz autobusa, koji je nastavio vožnju"

Pročitajte i ovo "Malo ste se zaletjeli" Vučićev kum i ministar brutalno zaprijetio Bulju i izvrijeđao ga: "Začepi usta, govedo ustaško. Zavalit ću ti šamarčinu." Stigao i odgovor

Povezane teme