Kao iz noćne more

VIDEO Naručili paket, prestravili se kad su vidjeli što je izvirilo iz njega: Sve su snimili

Zmija u paketu Foto: Screenshot/X
Neobičan, ali nimalo bezazlen incident dogodio se na jugu Indije.

Dvoje softverskih inženjera naručili su Xbox, a u Amazonovu paketu im je stigla kobra. Sve su snimili, uz očevice koji su bili prisutni, a očitovala se i prozvana kompanija.

Par u Bengaluruu bio je užasnut kad im je stigla njihova Amazonova isporuka koja je sadržavala živu kobru umjesto Xbox kontrolera koji su naručili. Zapanjujući incident prikazuje otrovnu zmiju zarobljenu u traci za pakiranje, koja se ne može osloboditi.

Video koji je brzo postao viralan počinje Amazonovim paketom u crvenoj kanti, a zatim prikazuje kobru, upletenu u crnu ljepljivu traku označenu logotipom Amazon Prime, dok se bori da pobjegne, piše Economic Times.



"Obitelj je naručila Xbox kontroler na Amazonu i na kraju je dobila živu kobru u Sarjapur Roadu. Srećom, zmija otrovnica bila je zalijepljena za traku za pakiranje", navodi se u objavi videa na X-u.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Kobra, veoma otrovna vrsta zmija koja je autohtona u Karnataki, uhvaćena je i puštena u prirodu, podalje od javnih područja.

Žena je kritizirala Amazon zbog njihova propusta u sigurnosti i za nju i za dostavljača, koji je direktno predao paket njoj i njenom partneru.

Kao odgovor na incident, Amazon Help se oglasio na X-u: "Žao nam je zbog neugodnosti koje ste imali s Amazonovom narudžbom. Željeli bismo da se ovo provjeri."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Glasnogovornik Amazon India rekao je u srijedu da tvrtka istražuje incident.

"Sigurnost naših kupaca, zaposlenika i suradnika za nas je glavni prioritet. Naporno radimo kako bismo kupcima pružili pouzdano iskustvo kupnje i naša je obveza ići više od toga kako bismo stvari učinili kako treba za njih. Ozbiljno shvaćamo sve pritužbe kupaca i istražujemo ovaj incident", rekao je glasnogovornik za najveću indijsku agenciju Press Trust India.

Povezane teme