Podnijela prijavu

Žena koju su u stravičnom napadu izgrizli vukovi više ne može govoriti: Prvo su grizli po bedrima i leđima, a onda...

Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon napada vukova u francuskom zoološkom vrtu, 37-godišnjakinja je sada podnijela kaznenu prijavu.

Žena na koju su prije nekoliko dana nasrnuli vukovi u francuskom zoološkom vrtu ne može više govoriti zbog ozljeda na vratu. Zbog napada vukova u safari parku u blizini Pariza sada je podnijela i kaznenu prijavu.

37-godišnjakinja je prošli tjedan trčala u području koje je inače zabranjeno za turiste kada su na nju nasrnula tri vuka i teško je ozlijedila, prenosi Daily Mail.

"Nada se da će njezin slučaj poslužiti za postavljanje odgovarajućih sigurnosnih standarda u zoološkom vrtu i safari parku kako se ovo nikada više ne bi dogodilo', dodao je njezin odvjetnik. 

Pročitajte i ovo Dronovi i bombe Što se to sprema? Bjelorusija pojačala snage na granici s Ukrajinom

Prema policijskom izvješću, ozlijeđena žena je rekla da je stigla u safari park Thoiry kasno navečer u subotu sa svojom majkom i dvogodišnjim sinom kako bi odsjela u kolibi u zoni vukova. Na web-stranici parka stoji da se takvi boravci naplaćuju između 220 i 760 eura po noći te da nude "tišinu, odmor i odvojenost od ostatka svijeta".

Sljedeće jutro krenula je na trčanje prije planiranog odlaska iz parka te napominje da joj je čuvar parka rekao da nema opasnosti jer su životinje držane u ograđenim prostorijama. U jednom trenutku primijetila je medvjeda sa svoje lijeve strane, a vuka s desne.

Pročitajte i ovo policija objavila detalje Radnik koji je poginuo u Petrokemiji bio je 22-godišnji Egipćanin

Pokušala se pribrati i povući, ali su na nju ubrzo nasrnula tri vuka. Najprije su je grizli po bedrima i leđima, a zatim su nasrnuli na njezin vrat.

Spasio ju je čuvar koji je bio u blizini. Zoološki vrt Thoiry priopćio je u nedjelju da je otvorio internu istragu kako bi 'analizirao sve okolnosti koje su mogle dovesti do ove nesreće'.

 

Povezane teme