MVEP

Oglasilo se Ministarstvo o uhićenju hrvatskog špijuna u Srbiji

MVEP Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Hrvatsko Ministarsvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) oglasilo se o uhićenju hrvatskog špijuna u Srbiji.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) nema saznanja da se uhićenje "hrvatskog špijuna” o kojem u ponedjeljak pišu srbijanski mediji "uistinu dogodilo”. 

"Nemamo nikakvih saznanja o navedenoj temi, niti da se takav događaj uistinu dogodio”, rečeno je iz MVEP-a na upit Hine o tvrdnjama srpskih medija. 

Navodno uhićenje događa se dan nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio da se sastao s odvjetnikom Nemanjom Berićem kojeg su hrvatske vlasti uhitile zbog snimke s pročetničkim srpskim pjevačem Bajom Malim Knindžom, ili u Vučićevoj verziji "samo zato što je Srbin”. 

Srpski mediji u ponedjeljak prenose i da je srpska policija u nedjelju navečer na granici privela hrvatsku pjevačicu Severinu zbog "spornih izjava" u medijima. 

Pročitajte i ovo Očevid u tijeku FOTO Teška prometna nesreća: Autom sletio u kanal, troje ozlijeđenih, među njima i dijete

Pročitajte i ovo nesvakidašnja situacija Drama na graničnom prijelazu: Muškarac iz Audija trčao od auta do auta i vikao: "Brate, molim te..."