Ispod cigli i cementa

Muškarac priznao stravično ubojstvo staro 16 godina: Ubio curu pa njezino tijelo stavio u kofer koji je zakopao na svom balkonu

Tijelo žene bilo skriveno u koferu i zakopano u cement Foto: Policijska postaja Geojea
Muškarac je priznao da je ubio ženu koja je nestala prije 16 godina.

Muškarac je u Južnoj Koreji priznao da je ubio svoju djevojku i sakrio njezino tijelo u cement. To je učinio 16 godina nakon što je prijavljena kao nestala.

Muškarac, koji je u svojim 50-im godinama, rekao je lokalnoj policiji da je udario ženu tupim predmetom tijekom svađe u svom stanu u južnom gradu Geojeu. Zatim je njezino mrtvo tijelo stavio u kofer koji je zakopao ispod sloja cigli i cementa na svom balkonu.

Tijelo je ondje ostalo neprimijećeno sve do prošlog mjeseca, kada ga je otkrio radnik na održavanju dok je bušio, izvijestili su lokalni mediji. Tijelo, koje je zbog kofera bilo djelomično očuvano, identificirano je kao tijelo nestale žene analizom otisaka prstiju. Obdukcija je otkrila da je umrla od udarca tupim predmetom u glavu.

Muškarac, kojeg policija naziva gospodin A, nije živio u stanu kada je tijelo otkriveno, ali je brzo pronađen i uhićen. Rekao je policiji da je s tom ženom oko pet godina živio u garsonijeri u Geojeu, prije nego što je svađa u listopadu 2008. kulminirala smrtonosnim udarcem, izvijestio je BBC.

Zatim je zakopao kofer s njezinim tijelom ispod sloja cigli i cementa na malom balkonu na trećem katu, kojem se moglo pristupiti samo iz jedne od spavaćih soba. Policija kaže da je nastavio živjeti u stanu još osam godina, prije nego što je uhićen zbog optužbi za drogu 2016. godine. Novi vlasnik stana balkon je koristio kao skladišni prostor.

Vlasti su rekle da nestanak ubijene žene, koja je tada bila u svojim 30-im godinama, nije prijavljen sve dok to nisu učinili njezini roditelji tri godine nakon njezine smrti. Navodno su izgubili kontakt sa svojom kćeri i kada su došli tražiti je u Geojeu, rečeno im je da je prekinula s gospodinom A i napustila grad.

Tek ove godine, kada je vlasnik zgrade naložio radove na hidroizolaciji, 16-godišnji misterij mogao je biti riješen. Policija nastavlja s istragom te se očekuje da će muškarac biti optužen za ubojstvo.

Pročitajte i ovo Šokantan incident Kajtazi prijavljen DORH-u: Udario predsjednicu romske udruge?

Pročitajte i ovo Istraživačka novinarka Razotkrila strašnu istinu! Putin radi nešto zastrašujuće i nitko na svijetu to ne primjećuje

Povezane teme