Traje potraga za napadačem

Otkriveni detalji o ubijenome u pucnjavi u Skoplju: Tko je 59-godišnji Vasil E.?

U Skoplju je ubijen Vasil E. (59) Foto: STR 1234/Pixsell
Otkriveni su novi detalji o muškarcu ubijenom ispred trgovačkog centra Mavrovka u Skoplju.

U utorak je u Skoplju ispred trgovačkog centra Mavrovka ubijen muškarac, a napadači su u bijegu zapucali i na policiju.

Dok traje potraga za trećim napadačem, kao i motivom napada, Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije iznijelo je nove podatke o žrtvi.

Radi se o 59-godišnjem Vasilu E., priopćio je MUP, a mediji pišu da se radi o muškarcu rođenom 1965. podrijetlom iz Strumice koji je živio i radio u Skoplju. Ubijen je jednim hicem, najvjerojatnije s leđa.

MUP je u priopćenju potvrdio i da se po sudskom nalogu izvršila pretraga četiriju lokacija za koje postoje indicije da su na njima boravile osobe koje su sudjelovale u napadu, a objavljen je i video pretresa jedne od lokacija.

Nagađa se da je motiv bio opljačkati obrt za izradu i prodaju nakita koji je Vasil vodio sa svojom suprugom. Trgovina koju su posjedovali nalazi se u trgovačkom centru Biser u blizini skopske zračne luke. Napadači su, piše 360 stepeni, od ubijenoga htjeli ukrasti nakit koji je prevozio u automobilu.

Suprotno nagađanjima medija, ubijeni nije bio odvjetnik.

Pročitajte i ovo Nova pravila Uskoro počinje naplata ulaska u šengenski prostor: Pogledajte tko će i kad morati platiti za ulaz

Pročitajte i ovo Potraga se nastavlja Identificirano jedno tijelo nakon havarije jahte: "Tijekom brodoloma su stalno ponavljali istu riječ"

Pročitajte i ovo primljeni i izolirani Panika u bolnici na jugu Hrvatske: Dva stranca zatražila pomoć zbog sumnje na majmunske boginje, liječnici hitno reagirali