Šokantno

Stravičan napad: Mladić nožem ubio ženu i teško ranio djevojku i muškarca

Manchester, ilustracija Foto: Afp
Nakon krvavog napada nožem 22-godišnji muškarac uhićen je pod sumnjom za ubojstvo 43-godišnjakinje, dok su 17-godišnja djevojka i 64-godišnji muškarac prebačeni u bolnicu s ozljedama opasnima po život.

Jedna je žena poginula, a još dvije su osobe ranjene te su zadobile ozljede opasne po život u stravičnom napadu nožem u Manchesteru.

22-godišnji muškarac uhićen je pod sumnjom za ubojstvo 43-godišnjakinje nakon napada u četvrti Gorton koji se dogodio oko 23:20 u nedjelju, priopćila je britanska policija.

17-godišnja djevojka i 64-godišnji muškarac prebačeni su u bolnicu s ozljedama opasnima po život, nakon što su zadobili ozbiljne ubodne rane na imanju, dodala je policija, piše Sky News.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Policija razgovara sa svjedocima kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta, ali prve naznake pokazuju da je osumnjičenik poznavao žrtve napada, pa se događaj tretira kao izolirani incident.

"Razumijemo da će šira lokalna zajednica u Manchesteru biti s pravom šokirana i zabrinuta nakon što čuju ovu tragičnu vijest. Naše su misli sa žrtvama i njihovim voljenima u ovom teškom trenutku. Činimo sve što možemo da im pružimo podršku. Unutar nekoliko minuta nakon poziva naši službenici bili su na mjestu događaja te je počinitelj uhićen", rekao je detektivski nadzornik Toby Facey i dodao:

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Istraga je u vrlo ranoj fazi. Imamo detektive na terenu koji su radili cijelu noć pokušavajući doći do detalja onoga što se dogodilo i zašto. Lokalni policajci ostat će u tom području vršeći istrage, kao i povećan broj patrola."

Pročitajte i ovo Kaznena prijava FOTO/VIDEO Ovo je vozač koji je pijan pokosio pješake na Viru, oglasila se i policija

Pročitajte i ovo Prinova stigla na neobičan način FOTO Žena rodila pred kućom, uspjela je i davati upute mužu: "Rekla mi je da uhvatim dijete, da izlazi..."

Povezane teme