Scenarij iz noćne more

Majka monstrum jedno dijete zatukla, drugo ubila još u trbuhu

Slika nije dostupna
U slučaju koji je šokirao njemačku javnost, 21-godišnja studentica Nadine K. ubila je svoje dvije bebe. Jednu nakon rođenja, drugu još u trbuhu.

Studentica koja je cijelo vrijeme skrivala trudnoću, naposljetku je rodila dijete u stanu svojih roditelja. No ono što se tada dogodilo ravno je scenariju iz noće more. U želji da nitko ne sazna za ovaj čin, Nadine je smrskala lubanju tek rođenoj bebi, zamotala leš u deke te ga sakrila ispod svog kreveta.

Užasima tu nije bio kraj. Drugo dijete, još je bilo u trbuhu, ali majka monstrum ipak mu nije dala šansu. Izudarala ga je prije nego je uspjelo doći na ovaj svijet. Oko 2 sata ujutro vrisci su probudili susjede koji su zatim pozvali policiju. Nadine je u bolovima prebačena u bolnicu, a liječnici su je porodili putem carskog reza. Za dijete je nažalost bilo prekasno. Preminulo je od niza udaraca u glavu. Pronašli su i drugu pupčanu vrpcu te obavijestili policiju koja je u stanu našla drugog blizanca.

Uskoro se u policiju javio i mladić koji vjeruje da je otac blizanaca. Navodno je s Nadine spavao samo jednom i nije znao da je trudna. Ona pak čeka suđenje za dvostruko ubojstvo.

Povezane teme