Nezapamćena tragedija

Žena čiju je djecu i muža ubio oklopnjak srpske vojske: "Kamo sreće da me nisu izvukli..."

Ilustracija Foto: Getty Images
Potresena majka M. L. jedina je preživjela užasnu nesreću u Srbiji u kojoj su umrla njezina djeca, suprug i susjeda.

M. L., jedina je preživjela nakon sudara vojnog vozila i osobnog automobila u kojem su stradala njezina djeca (10, 7 i jedna godina), suprug i susjeda.

"Jedva su me izvukli iz automobila. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli!", rekla je kroz plač i jauke.

Na njihov automobil naletjelo je vojno vozilo PASARS kod Ušća, na putu Kraljevo - Raška u subotu.

"Suvozačica sam bila, svi se čude kako sam ostala živa. Joj, majko, ima li Boga?! Nema sigurno čim je uzeo Danu i djecu. Što će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Joj, Dane, nismo se ovako dogovorili... Dogovorili smo se da spremamo rođendan...", rekla je potresena majka.

Ispričala je i kako je došlo do strašnog sudara. "Taj vojnik u vozilu je išao ravno na nas, kao da nas želi ubiti. Ako vjerujete, niti se znalo kada je bio kod sivog auotomobila, a kada je bio kod nas. Muž je pokušao izbjeći, ali nije mogao. Išao je po sredini ulice. Ne znam je li zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu obitelj mi je ubio!"

"Ako ima pravde, nikad neka ne zađe iz zatvora! Proklet bio!", kazala je potresena žena govoreći u vojniku koji je vozio oklopno vozilo koje je smrskalo automobil u kojem se nalazila sa svojom obitelji, prenosi Blic.

Prema pisanju srpskih medija, vojnik je u krvi imao 0,20 promila alkohola te je uhićen. Majka je na vlastiti zahtjev puštena na kućno liječenje.

Pročitajte i ovo Klimatske promjene U Hrvatskoj se događa masovni pomor koji je već zahvatio veliki dio Europe: "Javlja se sve više ljudi, a prvo što treba napraviti je..."

Pročitajte i ovo užas u Turskoj Grom udario u drvo ispod kojeg su se sakrile tri obitelji, ima mrtvih

Pročitajte i ovo Glavni državni odvjetnik Turudić za Dnevnik Nove TV o slučaju Škorić: "Nije me iznenadilo, bit će toga još"