Odvezene u bolnicu

Upravitelj tvornice bacio stolce na radnice: "On često zlostavlja naše ljude"

Bacio stolce na radnice Foto: Getty Images
Korejski upravitelj tvornice u Leskovcu u južnoj Srbiji napao je radnice. Gađao ih je stolcima.

U tvornici "Yura" u Leskovcu korejski upravitelj tvornice bacio je stolce na tri radnice, a dvije su odvezene na hitni prijem.

Incidnet je prijavio Samostalni sindikat same tvornice oko 13 sati u petak.

Voditelj Opće bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević rekao je da je primljena jedna radnica s akutnom reakcijom na stres, a da je druga najvjerojatnije na Odjelu za psihijatriju, također zbog pretpljenog stresa.

Samostalni sindikat leskovačke tvornice u priopćenju je naveo da je upravitelj napao tri radnice koje zbog narušena zdravlja smiju sjediti na radnome mjestu.

"Kabadahija (nasilnik, op.a) iz Koreje često zlostavlja naše ljude, danas su dvije kolegice završile u hitnom centru leskovačke bolnice, a treća, koja je pogođena stolcem ostala je da bi napisala izjavu", naveli su u priopćenju, prenose Južne vesti.

Policija je potvrdila da provjerava sve navode o događaju.

Pročitajte i ovo Nevjerojatno Iznenadio ih pronalazak na gradilištu, dosad iskopali stotine tona: "Zato su se neki toliko protivili ovoj lokaciji..."

Pročitajte i ovo SVIJET IH JE ZABORAVIO Genocid i masovna silovanja u zaboravljenom ratu: "Silujte mene, a ne moje kćeri"

Pročitajte i ovo NEŽELJENI ZARON Potonula nuklearna podmornica: "Ne znamo ima li u njoj nuklearnog goriva"

Povezane teme