traga se za još četvero

Dva tijela izvučena iz olupine luksuzne jahte nedaleko od Sicilije: Traga se za britanskim tajkunom

Ronioci u potrazi za preživjelima na brodu Bayesian Foto: Afp
Još dva tijela izvučena su iz broda koji je u ponedjeljak rano ujutro potonuo u blizini obale Sicilije. Još uvijek nije poznato o kome je riječ.

Dva tijela pronađena su unutar jahte koja je u ponedjeljak potonula u blizini obale Sicilije. Spasilačka ekipa nije odmah objavila imena ni spol dvoje ljudi, no vjeruje se da je jedno od tijela - muškarac, piše BBC.

Ronioci su od početka tjedna pokušavali pristupiti kabinama broda Bayesian koji se nalazi na oko 50 metara ispod površine. 

Još uvijek se traga za četvero od 22 ljudi koji su bili na brodu u trenutku nesreće. Među nestalima su britanski tehnološki tajkun Mike Lynch i njegova 18-godišnja kći.

Lynch je u lipnju oslobođen krivnje za prijevaru vezanu za prodaju tvrtke u vrijednosti od 11 milijardi dolara. Njegov poslovni partner i suoptuženik Stephen Chamberlain poginuo je tijekom vikenda.

Osim njih, među putnicima su bili Jonathan Bloomer, predsjednik banke Morgan Stanley i njegova žena Judy Bloomer te Chris Morvillo, partner u odvjetničkom uredu Clifford Chance i njegova žena - Neda Morvillo, ujedno i diznajerica nakita.

U srijedu je postao poznat identitet jedinog do sad pronađenog tijela - riječ je o kuharu Recaldu Thomasu. Više o njemu pročitajte OVDJE.

Luksuzna jahta u noći s nedjelje na ponedjeljak našla se u neočekivano snažnoj oluju te je potom potonula u blizini sicilijanskog glavnog grada Palerma rano u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Mehemed Vukalić Otkriveno tko je trostruki ubojica iz Sanskog Mosta

Pročitajte i ovo Nastavak i sutra Prvi zaraženi opasnim virusom u Hrvatskoj, počela akcija protiv prijenosnika: Epidemiolozi stanovnicima poslali apel