Nije imao za gorivo

NEZAPOSLEN GODINU DANA: Sjeo na konja i otišao u Njemačku

Jedan je muškarac iz Španjolske zbog posla i djevojke odlučio otići u Njemačku, ali ne automobilom, motorom ili avionom, već konjem.

Jesus Jimenez iz Španjolske je nezaposlen već godinu dana, a budući da u Španjolskoj nikako nije mogao naći posao, odlučio se na jedan nesvakidašnji potez – na put dug preko 3.000 kilometara je krenuo jašući svog konja. Na opciju s konjem i jahanjem se odlučio jer nije imao dovoljno novca da bi platio gorivo za put s automobilom, piše Daily News.

>> Životni san pretvorila u životni poziv - ona je šaptačica konjima!

Jesus dnevno u prosjeku prijeđe 15 kilometara te je, kako kaže, spreman tako putovati sve do Rusije ako ne uspije pronaći posao u Njemačkoj. ' Moji roditelji su mislili da sam lud, ali me sada podržavaju. Otac me svaki dan zove da vidi kako sam i potiče me da idem naprijed', kazao je.

Naime, djevojka 32-godišnjeg Jimeneza je prije nekoliko mjeseci napustila Španjolsku i otišla u Njemačku kako bi pronašla posao. Ona ga je i nagovorila da dođe k njoj u Njemačku uvjeravajući ga da će pronaći posao. Nadamo se da će u tome i uspjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme