Prenosili uživo

VIDEO Izraelski vojnici upali u ured Al Jazeere: "Ovo je novo nasilje"

IDF upao u ured Al Jazeere Foto: Screenshot/x
Televizija je uživo prenosila kako vojnici upadaju u ured i predaju nalog jednom zaposleniku. U tom trenutku prijenos se prekinuo.

Katarska televizija Al Jazeera objavila je u nedjelju ujutro da su izraelski vojnici upali u njezino dopisništvo u Ramali na Zapadnoj obali s nalogom da se mora zatvoriti u roku od 45 dana. Televizija je uživo prenosila kako vojnici upadaju u ured i predaju nalog jednom zaposleniku da bi se prijenos u tom trenutku prekinuo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Sindikat palestinskih novinara je u priopćenju osudio tu akciju rekavši da je "samovoljna odluka vojske novo nasilje nad radom novinara i medija koji su otkrivali okupacijske zločine protiv Palestinaca".

Izraelske vlasti su u svibnju prošle godine izvršile raciju u hotelskoj sobi u Jeruzalemu koju je koristila Al Jazeera uz obrazloženje da predstavlja prijetnju nacionalnj sigurnosti.

Pročitajte i ovo rasplamsavanje sukoba Ubijen još jedan zapovjednik Hezbolaha, stižu dramatična upozorenja: "Nitko na ovom svijetu više nije siguran"

Pročitajte i ovo Užas u susjedstvu Vojno vozilo smrskalo automobil, poginuli otac i troje djece: "Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija"