Ispričali se

Pomislio je da je automobilom nekoga udario, a onda je shvatio mučnu istinu: "Kad je plahta skliznula..."

Pogrebno vozilo, ilustracija Foto: Getty Images
Pogrebno poduzeće u Poljskoj ispričalo se nakon što je tijelo koje je prevozilo ispalo iz mrtvačkih kola i završilo na prometnici.

Muškarac se u petak vozio ulicom u gradu Stalowa Wola na jugoistoku Poljske i ugledao plahtu na prozoru svog automobila. Kad je plahta skliznula, vidio je tijelo kako leži na cesti. Vozač se uplašio da je udario osobu. No, ubrzo je shvatio da je iz pogrebnog vozila ispalo rijelo. Lokalni mediji objavili su fotografiju tijela kako leži na pješačkom prijelazu.

Pogrebna tvrtka koja je tijelo prevozila, Hades funeral services, objavila je u subotu priopćenje preuzimajući odgovornost za incident, za koji je okrivila tehnički kvar pogrebnog vozila, piše The Guardian.

"S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je uslijed neočekivanog tehničkog kvara električne brave prtljažnika u pogrebnom vozilu tijekom prijevoza tijela preminule osobe došlo do nesretnog događaja koji ne odražava visoke standarde našeg tvrtke, naše duboko suosjećanje s obiteljima preminulih i poštovanje koje uvijek iskazujemo preminulima", napisala je tvrtka u priopćenju objavljenom na svojoj web stranici.

Pročitajte i ovo Nevrijeme VIDEO Užas u Italiji: Bujice nose sve pred sobom, poginuo mladić koji je ostao zarobljen u automobilu

Pročitajte i ovo Sabor HDZ-a u Šibeniku VIDEO Zbog ovog gafa Crnogorca na okupljanju HDZ-ovaca cijela dvorana je utihnula: "Što sam rekao?"