Scene užasa

Procurio uznemirujući video: "Hamasovci krvnički tuku izgladnjele stanovnike Gaze, a prije toga su im na leđima napisali jednu riječ"

Hamasovci tuku stanovnike Gaze Foto: Platforma X screenshot
Na platformi X je objavljen video na kojem se vide pretučeni stanovnici Gaze koje Hamas kažnjava.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video, o kojem pišu i izraelski mediji, a koji prema navodima prikazuje kako članovi organizacije Hamas tuku stanovnike Gaze u blizini mjesta za humanitarnu pomoć.

Pretučeni su zato što su ukrali hranu iz skladišta za humanitarnu pomoć, naveo je na platformi X šef odjela za arapske medije IDF-ove glasnogovorničke jedinice, Avichay Adraee.

Pročitajte i ovo LUCY LETBY Ubila je sedam beba, a sada joj je stigla još jedna presuda

Objava sadržava snimku koji pokazuje članove Hamasa koji nasilno tuku civile iz Gaze i sprejom ispisuju riječ "lopov" na leđima nekih od njih.

Članovi Hamasa na glavama nose maske koje im prekrivaju lica dok udaraju zavezane civile štapovima dok su im oči prekrivene tkaninom. Na videu se čuju civili kako jauču u bolovima.

Pročitajte i ovo Laburisti pobijedili Sunak podnio ostavku, odlazi i s čela konzervativne stranke: "Dao sam sve od sebe, ali..."  

U objavi na X, Adraee je osudio postupke Hamasa i napisao: "Znate li tko su ti maskirani ljudi? Tko su njihove žrtve? Maskirana ljudska čudovišta su dio Hamasa, a žrtve su nevini mladići."

Adraee je objasnio da su ti mladići pokušali vratiti hranu koju im je Hamas ukrao i to su učinili jer su bili gladni.

Nadodaje da su stanovnici Gaze već godinama žrtve terorizma i Hamasa. 

Video možete pogledati na sljedećem linku uz upozorenje da je uznemirujućeg sadržaja.

Povezane teme