Ispričala se

FOTO Golemi skandal: Političarka porijeklom iz Bosne izrešetala sliku Bogorodice pa se pohvalila na društvenim mrežama

Prizor političarke koja puca Foto: Screenshot/X
Političarka Sanija Ameti objavila je fotografiju na kojoj vježba pucanje, a kao metu je koristila sliku Blažene Djevice Marije.

Sanija Ameti, švicarska političarka bosanskohercegovačkog porijekla i supredsjednica pokreta Operation Libero, našla se u središtu skandala nakon što je objavila fotografije na Instagramu na kojima koristi sliku Blažene Djevice Marije s djetetom u naručju kao metu za pucanje.

Poznato je kako Sanija Ameti u slobodno vrijeme voli pucati te slobodno vrijeme provodi u streljani. Ameti ističe kako joj pucanje pomaže da se nosi sa stresom.

Na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima se vidi kako puca, dok je kao meta korištena spomenuta slika, na kojoj se vide rupe od metaka.  

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Sporna fotografija izazvala je veliko negodovanje u javnosti te su mnogi rekli da je time povrijedila osjećaje vjernika, piše Blick.

Nakon što je nastao skandal, Ameti se ispričala i odmah izbrisala objavu.

"Kao predložak za gađanje s deset metara trebali su mi motivi koji su dovoljno vidljivi. Pri ruci sam imala tu sliku koja je bila dovoljno velika. Nisam obraćala pozornost na sadržaj slika. To nije bilo u redu. Stvarno mi je žao ako sam time nekoga povrijedila", poručila je. 

Pročitajte i ovo Gradovi pod vodom FOTO Nestvarni prizori: Obilna kiša potopila Dalmaciju. Ne zna se je li cesta ili rijeka, automobil ili podmornica

Pročitajte i ovo Očevid u tijeku VELIKA GALERIJA Pogledajte slike užasa: U teškoj nesreći ozlijeđeno 15 ljudi, među njima ima i djece

Pročitajte i ovo bolestan um Šokantan napad: Na bebu u parku bacio vruću kavu i pobjegao, traži ga policija