Sve se istražuje

Aleksandrovo tijelo pronađeno u luksuznoj vili: Upucan na tajnoj zabavi, cure detalji

Ilustracija Foto: Getty Images
U Španjolskoj je tijekom zabave ubijen muškarac za kojeg se sumnja da je Srbin s belgijskim dokumentima.

Španjolska policija istražuje slučaj ubojstva muškarca (34), čije je tijelo pronađeno u lokvi krvi u jednoj španjolskoj vili u Marbelli.

Pojedini mediji objavili su da je u vili ubijen Srbin Aleksandar M., ali je, čini se, kod sebe imao lažne belgijske dokumente.

Tijelo je pronađeno u ponedjeljak, oko 9 sati ujutro, nakon što je policija dobila poziv u kojem je rečeno da se iz vile čuo pucanj.

Prema prvim informacijama, tijekom noći je u vili održana zabava. Ubijeni je imao najmanje jednu prostrijelnu ranu u predjelu leđa i njegovo je tijelo na obdukciji.

Lokalni mediji javljaju da je u kući bilo više od 20 ljudi, ali nije poznato tko je povukao obarač. Navodno je još dvoje ljudi trebalo liječničku pomoć, ali nisu zadržali u bolnici.

Španjolski mediji tvrde da u toj vili se mjesecima organizirane tajne zabave. Mještani su to čak i u nekoliko navrata prijavljivali policiji zbog buke, piše Blic.

Ta luksuzna vila postala je mjesto okupljanja onih koji žele produžiti noć. Mještani tvrde i da je na zabavama konzumirana droga. 

Pročitajte i ovo Detaljno objašnjenje Što je radila hitna pomoć nakon nesreće u Lošinju? Odgovorili su na kritike

Pročitajte i ovo Detalji istrage Njemačka raspisala tjeralicu zbog sabotaže plinovoda Sjeverni tok: Glavni osumnjičeni je specijalni ronilac Volodimir Z.

Pročitajte i ovo potvrdili iz SDP-a Predrag Fred Matić je u bolnici: "Stanje je ozbiljno..."

Povezane teme