"Žene su pametnije"

Trump ispričao detalje drugog atentata: "Žena je uočila atentatora, njezina reakcija bila je nevjerojatna"

Donald Trump dva dana nakon atentata odgovarao na pitanja građana Foto: Afp
Donald Trump na javnom događaju ispričao je detalje drugog pokušaja ubojstva na njega.

Biti predsjednik SAD-a opasnije je nego jahati bika, rekao je Donald Trump tijekom javnog događaja koji je održan dva dana nakon što je na njega izveden drugi pokušaj ubojstva, koji se u nedjelju dogodio u njegovu golf-klubu na Floridi.

"Ljudi misle da je vožnja automobilskih utrka opasna ili jahanje bikova. To je dosta opasno, zar ne? Ne, ovo je opasan posao", ustvrdio je, izvijestio je Sky News.

Trump u drugom atentatu nije ozlijeđen, a FBI je potvrdio da Ryan Routh (58) nije ispalio niti jedan metak iako se uspio prišuljati na nekoliko stotina metara od bivšeg predsjednika. Istraga je još uvijek u ranoj fazi, a još nisu objavljeni ni svi detalji prvog pokušaja ubojstva Trumpa.

"Moram reći da je tajna služba odradila vraški dobar posao, stvarno je. Jedan od agenata bio je nekoliko rupa ispred nas i vidio je pušku AK-47. To su ozbiljne stvari, zar ne?" ispričao je Trump te pohvalio ženu koja je slijedila atentatora nakon što je počeo bježati.

"Taj čovjek sada trči da si spasi život i nekoliko ulica dalje ima automobil. I žena koja je vozila automobil vidjela je da muškarac trči, pratila ga je i vidjela da je ušao u auto. Zaustavila se jer je pomislila da je problematičan. Izgledao je drukčije. Parkirala je iza njegova automobila i fotografirala registarske tablice. Ozbiljno, tko bi to učinio?" rekao je.

Njezina je reakcija, istaknuo je, bila stvarno nevjerojatna.

"Žene su pametnije od muškaraca", zaključio je i dodao da bi je volio upoznati.

Pročitajte i ovo Sve je počelo porukom FOTO Pejdžeri su proizvedeni u našem susjedstvu: Nakon detonacije ostavili stotine osakaćenih muškaraca

Pročitajte i ovo Eskalacija nasilja Pentagon istražuje eksplozije u Libanonu, Iran: "To je teroristički čin"

Povezane teme