Drama u Kaliforniji

Dječju igru tijekom piknika prekinula opasna zvijer: Ščepala dječaka (5), zahvaljujući brzoj reakciji sve je dobro prošlo

Ilustracija Foto: Getty Images
Tijekom obiteljskog piknika u popularnom kalifornijskom parku dječaka je napala puma.

Puma je napala 5-godišnjeg dječaka u popularnom parku u južnoj Kaliforniji tijekom vikenda, a državni rendžeri kasnije su eutanazirali veliku mačku.

Dijete je napadnuto u nedjelju poslijepodne dok se igralo blizu obiteljskog stola za piknik u Državnom parku Malibu Creek zapadno od Los Angelesa, navodi se u priopćenju kalifornijskog Odjela za ribu i divlje životinje.

"Jedna ili više odraslih osoba nasrnulo je na pumu i ona je pustila dječaka. Više svjedoka vidjelo je napad i promatralo pumu kako se nakon napada penje na obližnje drvo", piše u priopćenju. 

Dijete je helikopterom prebačeno u bolnicu s ozljedama, ali one nisu bile opasne po život. Dječak je u ponedjeljak pušten iz bolnice, piše AP.

Puma je ostala na stablu sve dok nisu stigli čuvari državnih parkova i utvrdili da ona predstavlja prijetnju javnosti. Životinja je eutanazirana vatrenim oružjem, rekli su dužnosnici.

Pročitajte i ovo Tragedija na A1 Ne zna se tko je izgorio: Policija objavila detalje užasa na benzinskoj pumpi, traže pomoć svjedoka

Pročitajte i ovo Golema tragedija Majka ostavila sina (8) i napunjeni pištolj u autu te otišla u dućan: Zbog jedne stvari neće odgovarati zbog sinove smrti

Pročitajte i ovo Osim majke zlostavljao i kćer Sve je razotkrila tajna datoteka: Kći na sudu saznala horor koji joj je otac godinama radio, kada je čula užasne detalje slomila se i pobjegla

Pročitajte i ovo Promjena vremena Toplinski val završava, stiže nevrijeme. Izdana upozorenja za četiri regije: "Budite na oprezu"

 

 

Povezane teme