Kontrola oružja

Strava na parkiralištu: Dijete pronašlo napunjen pištolj i opalilo, bebi nije bilo spasa

Hitna pomoć, ilustracija Foto: Getty Images
Nova tragedija u Sjedinjenim Državama povezana s kontrolom oružja dogodila se u ponedjeljak. Dijete je u automobilu pronašlo napunjen pištolj i upucalo bebu.

Stravična nesreća dogodila se u ponedjeljak na parkiralištu u blizini medicinskog centra u San Antoniju u američkoj saveznoj državi Teksas. Dijete je ustrijelilo i ubio bebu napunjenim pištoljem koje je pronašlo u automobilu. 

U vozilu su u vrijeme užasnog nesretnog slučaja bili troje djece i žena, priopćio je šef policije San Antonija William McManus. Djeca u dobi od 3 i 2 godine te beba koja je imala 10-11 mjeseci bila su u stražnjem dijelu vozila. Jedno od starije djece došlo je do napunjenog pištolja koji je pronašlo u stražnjem dijelu automobila i "slučajno povuklo obarač". 

"Ono što imamo danas ovdje užasna je, užasna tragedija", rekao je McManus na brifingu za novinare u ponedjeljak, piše ABC News.

Policija nije potvrdila u kakvom su međusobnom srodstvu žena i djeca, ali KSAT12 je izvijestio da su djeca braća i sestre te da je u vrijeme nesreće obitelj išla u bolnicu na zakazani pregled. Pucnjava je i dalje pod istragom.

Pročitajte i ovo grozan slučaj Je li ovo rješenje za slučaj problematičnog dječaka? "S mamom se ne može dogovoriti"

Pročitajte i ovo Policija na nogama Beba koja ima 17 dana oteta iz rodilišta, pokrenuta hitna potraga: "Imali su samo običnu torbu"

Pročitajte i ovo "Župan se nije htio javiti" VIDEO Žena stala pred Plenkovića i prekinula svečanost: "Znate li tko sam ja?"