napad na vršnjakinju

Užas u susjedstvu! Dječak nožem izbo djevojčicu, roditelji bijesni: "Ovo nije prvi put, razmišljam o ispisivanju djece iz ove škole..."

Srpska policija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Dječak iz Subotice nožem je izbo učenicu u školi. Zadobila je lakše ozljede i hitno je prevezena u bolnicu. Roditelji su bijesni zato što smatraju da im djeca nisu sigurna u školi.

Učenik 8. razreda u osnovnoj školi u Subotici izbo je učenicu iste škole Djevojčica nije životno ugrožena, a u napad koji se dogodio u petak između 13 i 13:30, zadobila je lakše ozljede. 

Blic piše kako se dječak koji je izbo djevojčicu prethodnih dana nije pojavljivao u školi. 

"Kćer mi je rekla da ga je nastavnica pitala zašto se pojavio u školi bez školske torbe, a on joj je rekao da ima neke druge planove koje mora napraviti. Došao je djevojčici s leđa i izbo ju nožem. Jednom ju je ubo u ruku, a četiri puta u nogu", rekao je otac jedne od učenica te škole.

Dodao je i da je djevojčica potom pobjegla, a u pomoć joj je priskočila nastavnica srpskog koja joj je vezala nogu i ruku da joj zaustavi krvarenje. 

"Dječaka je ubrzo odvela policija, a djevojčicu hitna pomoć. Moja se kćer baš jako uplašila", rekao je otac dok je drugi otac rekao ad razmišlja o ispisivanju svojeg djeteta iz te škole.

"Jako su uplašeni svi. Ne znam što se dogodilo, ali ovo više nema smisla. Rekli su da se radi o izoliranom incidentu, ali ne vjerujem", rekao je otac. 

Zimus su organizirali prosvjed ispred škole zbog prijetnji drugog dječaka. 

"Očekujem da se svi roditelji ponovo nađu ispred škole jer ovdje naša djeca nisu sigurna. Na šta ovo liči", zapitao se Subotičanin čije dvoje djece pohađa ovu školu.

Pojedini roditelji rekli su i da se radi o dječaku koji je bio problematičan i ne baš omiljen među vršnjacima. 

  Pročitajte i ovo Uočen na radaru Drama na nebu: Neidentificirani objekt uletio u zračni prostor članice NATO-a, dignuti ratni avioni

  Pročitajte i ovo Poskupljenje Požurite na pumpe: Poznate su nove cijene goriva, nije dobro

Povezane teme