istraga traje

Direktor FBI-ja iznio novu teoriju o atentatu na Trumpa: "Postavlja se pitanje..."

Donald Trump Foto: Afp
Direktor FBI-ja Christopher Wray ne zna je li Donald Trump pogođen metkom.

Direktor FBI-a Christopher Wray je tijekom svjedočenjem pred Kongresom izrazio sumnju da je bivši američki predsjednik Donald Trump tijekom pokušaja atentata na političkom skupu pogođen metkom.

"Što se tiče bivšeg predsjednika Trumpa, postavlja se pitanje je li metak ili šrapnel pogodio njegovo uho. Sada ne znam je li taj metak, osim je uzrokovao okrznuće, mogao sletjeti negdje drugdje, ali vjerujem da znamo gdje su svi ispaljeni meci završili", rekao je, nakon čega je upitan je li prvi metak pogodio Trumpa.

"Trenutno to ne znam. Vjerujem da mi u FBI-u to znamo, ali pred sobom nemam odgovor na to pitanje", dodao je.

"Trebao sam biti mrtav. Najnevjerojatnija stvar je bila što sam se slučajno okrenuo, ali sam se okrenuo u točno pravo vrijeme", istaknuo je.

Na dan pucnjave neki su spekulirali da je Trump možda pogođen komadom stakla nakon što je metak pogodio blesimetar. Ta je teorija, međutim, opovrgnuta kada su fotografije pokazale da su oba staklena ekrana ostala netaknuta.

Pročitajte i ovo privremeno nedostupan Već treća nestašica popularnog lijeka poznatog domaćeg proizvođača, razlog je neobičan