oklopnjak naletio na auto

Cure detalji stravične nesreće u kojoj su poginuli otac i troje djece te mlada žena: "Samo su kosti od njih ostale, od moje Dijane i susjeda"

Obitelj Lazović Foto: Društvene mreže/Screenshot
I dalje cure detalji stravične prometne nesreće u Srbiji u kojoj su u naletu vojnog oklopnog vozila na automobil poginuli otac i troje djece te njihova susjeda.

Cijela Srbija i dalje je u šoku zbog tragične prometne nesreće u kojoj su u subotu poginuli otac Danijel Lazović i troje male djece u naletu vojnog oklopnog vozila na njihov automobil.

Poginula je i susjeda Dijana Kutlačić (27), koja se vozila s njima, a preživjela je samo majka Mirjana Lazović (32). Zapravo je nevjerojatno da je itko preživio jer je vojno vozilo PASARS teško 16 tona, odnosno 12 puta teže od Ford Focusa na koji je naletjelo. Na snimci koju je objavio Blic s mjesta nesreće automobil je bio doslovce zgužvan ispod vojnog vozila.

Nesreća se dogodila kod Ušća, na cesti Kraljevo – Raška, dok je obitelj prema riječima svjedoka išla u manastir Studenica, a vozaču vojnog vozila izmjereno je 0,2 promila alkohola u krvi te je uhićen.

Na snimci koju je Blic objavio Mirjana je cijelo vrijeme bila svjesna, u smrskanom automobilu ispod vojnog oklopnjaka, a ljudi koji su bili ondje dali su joj i vode.

"Satima su ih izvlačili… Samo su kosti od njih ostale, od moje Dijane i mojih susjeda. Mirjana je, kažu, bila svjesna svega dok su je izvlačili. Dozivala je djecu, muža, Dijanu, ali odgovora nije bilo. Jad, bol i tuga do neba", ispričala je za Kurir rođakinja pokojne Dijane, koja je, dodala je, bila vrlo povezana s obitelji Lazović.

Prijatelj stradalog Danijela, koji je također bio pripadnik Vojske Srbije, rekao je za Kurir kako ga je u manastiru čekao kolega koji ga je zvao ne znajući za nesreću.

"Zvao je da vidi dokle su došli, a mobitel je samo zvonio i zvonio ispod smrskanog vozila. Nije znao da je izgubio Danijela i njegovu dječicu. Kad je vidio da je bila neka nesreća, a potom i fotografiju na kojoj se vidio plavi automobil, presjeklo ga je, slutio je da su oni", ispričao je potresne detalje.

Mirjana Lazović na kraju je prošla s lakšim ozljedama te je puštena iz bolnice. 

Ispričala je i kako je došlo do strašnog sudara: "Taj vojnik u vozilu išao je ravno na nas, kao da nas želi ubiti. Muž ga je pokušao izbjeći, ali nije mogao. Išao je po sredini ulice. Ne znam je li zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu obitelj mi je ubio!"

Pročitajte i ovo Verbalni napad Muškarci napali novinare u Otoku: "Srbi! Jedva ste dočekali! Hoćeš i nas snimati?"

Pročitajte i ovo Šok u Francuskoj Dijete (2) sjelo na tobogan i počelo vrištati: Zadobilo je grozne opekline, a brzo se otkrila stravična istina