Policija istražuje

Strašna tragedija: Četvero djece ostalo zarobljeno u zamrzivaču, umrla su

Stari zamrzivač, ilustracija Foto: Getty Images
Četvero djece u dobi od tri do šest godina pronađeno je mrtvo u starom zamrzivaču u Namibiji. Policija vjeruje da su ostali zarobljeni dok su se igrali.

Policija u Namibiji istražuje smrt četvero djece koja su se igrala u praznom starom zamrzivaču u sjeveroistočnoj regiji Zambezi. Djeca u dobi od tri do šest godina pronađena su u nekorištenom zamrzivaču u gusto naseljenom području grada Katima Mulilo u ponedjeljak poslijepodne.

Policija vjeruje da su djeca slučajno ostala zarobljena dok su se igrala i da su se ugušila, no istraga je u tijeku. Od četvero djece dvoje se ugušilo u hladnjaku, dok je dvoje preminulo u bolnici dok je bilo na liječenju, piše BBC.

"Kada sam ušao, vidio sam bolničare kako se brinu o mojoj kćeri i još jednoj djevojčici. Hitno su ih odvezli u bolnicu, dok su drugo dvoje ukrcali u policijska mrtvačka vozila", rekao je Aranges Shoro, otac djece, za privatne novine The Namibian.

Dvoje djece koja su hitno prebačena u obližnju državnu bolnicu Katima Mulilo proglašeno je mrtvim po dolasku, izvijestila je internetska stranica javne televizije NBC. Nije poznato zašto je nefunkcionalni zamrzivač ostavljen ispred kuće jedne od pogođenih obitelji.

Pročitajte i ovo neće ga svi plaćati? Preokret u porezu na nekretnine: Procurili novi detalji koliko će se plaćati, ali ima kvaka

Pročitajte i ovo TKO JE SLJEDEĆI? Njemačka ministrica upozorava koja je država iduća ruska meta: "Oni su sljedeći ako Ukrajina padne"

Povezane teme