incident u Beogradu

Audijem zakačio kolica s bebom pa pretukao muškarca koji ih je gurao: Supruga žrtve otkrila detalje užasne tučnjave

Dječja kolica, ilustracija Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dva muškarca su se potukla nakon što je jedan od njih automobilom zakačio kolica u kojim je bila beba.

Dragan Radojević (36) nalazi se u teškom stanju u Hitnom centru u Beogradu s višestrukim prijelomima kostiju na licu nakon što ga je u subotu na ulici pretukao Lazar Timotijević (19).

Kako doznaje Telegraf, do sukoba je došlo jer je Timotijević tijekom izlaska s parkirnog mjesta Audijem zakačio kolica u kojima je Radojević vozio bebu od sedam mjeseci. Zbog toga mu je Radojević rekao da "pazi dijete" i udario u automobil.

Pročitajte i ovo dramatična snimka VIDEO U tunelu prešao preko dvije pune crte i jurio suprotnom stranom: "Ovo je za zatvor"

Timotijević je nakon toga izašao iz automobila i nakon kraće je rasprave došlo do fizičkog obračuna, a svemu je svjedočila Radojevićeva supruga. Ona je u subotu policiji rekla da je mladić tukao njenog muža dok nije pao na pod, a zatim ga udario još dva puta.

Nakon obračuna je 19-godišnjak pobjegao, ali se ubrzo vratio i predao policiji. Njemu je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali ga je nakon saslušanja sud pustio. Timotijević tvrdi da je i njega Radojević udario.

Pročitajte i ovo kako to zaustaviti? Dramatični prizori s hrvatskih polja šokirali su mnoge: "Plakala sam neku večer"