Strpljen, spašen

Ann (72) i Chris (75) vjenčali se 40 godina nakon njegove prve prosidbe

Slika nije dostupna
Prošlo je 40 godina otkad je Chris Green prvi put zaprosio 72- godišnju Ann Turner. Ona je odbijala njegove prosidbe uz objašnjenje kako je brak 'samo komad papira'. Da tko čeka, taj dočeka, uvjerio se Chris na svoj 75. rođendan kada je njegova voljena napokon rekla 'da'.

Ann i Chris upoznali su se u klubu u Staffordshireu 1973. godine, a on je već tada znao da je 'ona ta'. Oboje su u međuvremenu bili u braku, imaju djecu i dvanaestero unučadi. Annu je prvi muž ostavio zbog druge žene, a Chrisova supruga umrla je od raka.

Nekoliko mjeseci poslije Chris je skupio hrabrost i zaprosio Ann. Ona ga je odbila jer 'nije bila spremna'. U proteklih 40 godina prosio je stotinu puta i sa sobom uvijek nosio zaručnički prsten.

>>VIDEO Ovo se zovu neuspjele prosidbe!

'Ja sam vrijedna čekanja', našalila se 72- godišnja Ann, oduševljena jer Chris nije odustao od nje. Na dan vjenčanja mlada je do crkve stigla u zlatnom Rolls Royceu, a mladoženja u kočiji. –Chris nikad nije bio zgodniji, rekla je Ann, a prenosi Daily Mail.

Strpljivi Chris vodio je Ann na romantične vikende, obasipao je cvijećem i darovima. Upornost se isplatila i ovaj je par napokon stao pred oltar.

–Možda mi je trebalo 40 godiina da napravim iskrenu ženu od nje, ali ona je vrijedna toga. Volim je i uvijek sam znao da je Ann ona prava', rekao je Chris.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme