'Zdrav sam, ali neću žuriti s povratkom'

Slika nije dostupna
Osjećam se odlično, pripreme teku kako treba i vratit ću se u svjetski vrh, ali ovoga trenutka još nemam plan povratka i sigurno neću žuriti po svaku cijenu, kazao je Mario Ančić.

Ančić je kazao kako se čak tri mjeseca zbog neugodne mononukleoze nije bavio nikakvom fizičkom aktivnosti, ali i da je u ovom trenutku zdrav što su potvrdili i liječnici. 

"Obavio sam prije nekoliko dana preglede i svi nalazi su u najboljem redu, što znači da sam potpuno zdrav. Počeo sam trenirati i pripremati se, ali ne želim žuriti s povratkom", kazao je Ančić, koji je nedavno otkazao nastup na Grand Slam turniru u Roland Garrosu, no nada se da će se oporaviti do rujna, kada Hrvatska u Wimbledonu igra Davis Cup susret protiv Velike Britanije za ostanak u Svjetskoj skupini.

Inače, Ančić je danas produžio jednogodišnji ugovor sa Vipnetom, tvrtkom s kojom je danas prvi jednogodišnji ugovor potpisao još jedan hrvatski Davis Cup reprezentativac Marin Čilić. 

Čilić će tako od danas na rukavu imati logo Vip-a, znak svog novog sponzora koji pod svojim okriljem, uz Ančića i Čilića, odnedavno ima i Ivana Ljubičića.

"U Marinu Čiliću smo prepoznali snažnu želju za uspjehom i odlučnost da se napornim radom dođe do vrhunskih rezultata. Vipnet kontinuirano ulaže u perspektivne mlade individualce željne dokazivanja, a naša tvrtka je sretna što će naš logo, nakon Ljubičića i Ančića, nositi i treći hrvatski Davis Cup
reprezentativac", kazala je rukovoditeljica Marketing komunikacija Vipneta Andrea Blažičević.

Povezane teme