U Barceloni nezadovoljni Ronaldinhom

Slika nije dostupna
Brazilski napadač Barcelone Ronaldinho, čijim lošim igrama nisu zadovoljni ni trener ni katalonska publika, u posljednje je vrijeme česta tema rasprava, piše veći dio španjolskih medija.

Bilo je očito u srijedu da Brazilac nije bio zadovoljan kad ga je trener Frank Rijkaard izvadio za vrijeme utakmice prvog kola Lige prvaka protiv Lyona, dok je Barcelonin trener bio vrlo nezadovoljan njegovom izvedbom i stavom, pišu sportski dnevnici "AS" i "Marca".

Ronaldinho više nije "nedodirljivi", piše dnevnik "El Mundo", a
katalonski dnevnik "La Vanguardia" dodaje da se najbolji svjetski nogometaš "muči" u Barci.

"La Vuanguardia" podsjeća i na noćne izlaske Ronaldinha te dodaje da je 48 sati prije osrednjeg susreta Barcelone s Osasunom, koji je završio neriješenim rezultatom, Ronaldinho ostao do kasno ujutro u popularnoj gradskoj diskoteci.

No njegovi klupski kolege ga brane. 

"Ne razumijem zašto mu fućkaju. On je najbolji na svijetu i vrlo važan igrač za klub", kazao je Argentinac Lionel Messi.

"On je nevjerojatan igrač", dodao je francuski napadač Thierry Henry, priznajući ipak da Ronaldinho nije igrao najbolje posljednjih nekoliko utakmica.

Rijkaard i vodstvo kluba dosta je iznervirano činjenicom da je
Brazilac tvrdio da je u sjajnoj formi na početku sezone a nakon dugih ljetnih praznika.

"Nitko ne razumije pad u formi dobitnika Zlatne lopte 2005.", piše dnevnik ABC, dodajući da je prvi put od dolaska u Barcu, Rijkaard u tri uzastopne utakmice vadio Ronaldinha iz igre.

Povezane teme