Rapaić se vraća u Hajduk

Slika nije dostupna
Struka splitskih bijelih opasno se bacila na angažiranje novih - starih igrača. Po svemu sudeći novi kapetan Hajduka bit će Milan Rapaić, a pregovara se i s Josipom Skokom.

Splitom se jutros brzinom munje proširila priča o povratku Mikija Rapaića u Hajduk. Podsjetimo, Rapaić je ovog proljeća igrao za drugoligaša Trogir, a sezonu je zaključio ranije zbog ozljede koljena. Ozljeda je prošlost, a Miki će kako stvari stoje svoju bogatu karijeru zaokružiti povratkom na Poljud.

- Ta informacija je točna. I trener sa svojim stručnim štabom i ja vrlo rado bi vidili Mikija opet u našoj momčadi i ja se nadam, on je nažalost momentalno u inozemstvu, po povratku da ćemo se naći i dogovoriti se, rekao je Ivan Buljan, sportski direktor Hajduka.

Novi ugovor za splitske bijele potpisao je vrijedni Rumunj Florin Cernat, koji je lani odigrao najveći broj utakmica za Hajduk.

- On je potpisao novi trogodišnji ugovor i to je dobra vijest jer on je ipak playmaker u ovoj ekipi, igrač koji može sa pasom riješiti utakmicu i mi trebamo takvog igrača, dodaje Ivan Buljan.

Na Poljudu i nije sve tako sivo. Vrlo izvjestan povratak Mikija Rapaića i novi ugovor s Cernatom, dobar su vjetar u leđa novom vodstvu kluba. Dodajmo kako se vode pregovori i s Josipom Skokom.Tako se iz dana u dan slaže križaljka za sljedeću sezonu splitskih bijelih. Cilj je jasan, vratiti Hajduku staru slavu.

Povezane teme