Novi sukob u redovima Chelsea

Slika nije dostupna
U redovima engleskog nogometnog premierligaša Chelsea sve je napetije. Nakon nedavne velike svađe između kapetana Johna Terrya i pomoćnog trenera Henka ten Catea, ovoga puta došlo je do sukoba između najboljeg strijelca Didiera Drogbe i ponovo ten Catea.

Drogba i ten Cate sukobili su se u svlačionici nakon utakmice Tottenham - Chelsea (4:4) u kojoj je Chelsea vodio 1:0, 2:1, 3:1 i 4:3. Sve je započelo kada je Drogba tijekom utakmice prišao klupi i pitao 'kako mi to igramo'. 

Odgovor koji je dobio očito mu se nije svidio jer u svlačionici došlo do sukoba između njega i pomoćnog trenera. Napadač reprezentacije Obale Bjelokosti nakon utakmice je bio iznimno ljut zbog poteza i izmjena koje su vukli menadžer Avram Grant i njegov pomoćnik. Nakon utakmice i mediji su optužili Granta da je ispustio pobjedu koja je Chelsea mogla ostaviti u utrci za prvo mjesto.

Nedavno su se na treningu sukobili Terry i ten Cate i njihov sukob je umalo završio šakama. Do incidenta je došlo uoči finala Liga Kupa protiv Tottenhama. Terry se zakačio s ten Cateom, koji ga zasuo psovkama i uvredama, pred zapanjenim suigračima i vlasnikom Romanom Abramovičem. Terry nakon treninga nije ni prihvatio ten Cateovu ispriku.